Ο δήμος Γλυφάδας με εθελοντές καθαρίζει το Μάτι

Ζητούνται εθελοντές! Μετά την ταχύτατη συγκέντρωση χιλιάδων ειδών πρώτης ανάγκης και τη διανομή τους στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε πως συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης και προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς δίνει τη δυνατότητα, πλέον, μέσω ειδικής φόρμας, σε όποιον επιθυμεί, να δηλώσει εθελοντική συμμετοχή σε εργασία καθαρισμού στο Μάτι, μαζί με τα συνεργεία του Δήμου που βρίσκονται ήδη στην περιοχή.

Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Από σήμερα το πρωί, μηχανήματα έργου, πιεστικά, σάρωθρα και εργαζόμενοι του Δήμου Γλυφάδας βρίσκονται στο Μάτι. Εκεί είναι και η αρμόδια Aντιδήμαρχός μας, Άννυ Καυκά και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, καθαρίζουμε δρόμους και πεζοδρόμια. Ήδη ο κεντρικός δρόμος της περιοχής, η Κυανής Ακτής, καθάρισε.

Συνδράμουμε στην αποκατάσταση των βασικών λειτουργιών της περιοχής, χωρίς να αφήσουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Ας βοηθήσουμε όλοι να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται το μαύρο από την ανατολική Αττική και από την ψυχή μας.

Όποιος θέλει να προσφέρει εθελοντικά χειρωνακτική εργασία μαζί με τα συνεργεία μας κι όποιος έχει στη διάθεσή του κάποιο μηχάνημα έργου κι επιθυμεί να το διαθέσει μαζί με το χειριστή του, ας δηλώσει συμμετοχή στην ειδική φόρμα:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe6-nliTlDKkQzVSE…/viewform.

Από τη Δευτέρα το πρωί, λεωφορείο του Δήμου Γλυφάδας θα μεταφέρει καθημερινά, με ασφάλεια και με οργανωμένο τρόπο, ομάδες εθελοντών από τη Γλυφάδα προς και από το Μάτι».

copyrights © 2018 Evolution Projects