Σε λειτουργία και πάλι το Seatrac για ΑΜΕΑ στην παραλία Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε πως το Seatrac στην 3η παραλία βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία, μετά την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα συνεργεία του Δήμου, οι οποίες προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία της Δευτέρας. Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται και πάλι το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας. Τα συνεργεία του Δήμου έκαναν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε οι ζημιές που υπέστη τη Δευτέρα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, να αποκατασταθούν άμεσα. Έτσι, από σήμερα είναι πάλι σε λειτουργία η ολοκληρωμένη υποδομή για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Γλυφάδας στην 3η παραλία.

Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα το καλοκαίρι. Ο μηχανισμός αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς, μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό.

Σημειώνεται πως το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας έχει ήδη ξεπεράσει φέτος τις 1.000 χρήσεις και είναι πρώτο σε χρήσεις πανελλαδικά».

copyrights © 2018 Evolution Projects