Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                     

Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα

 

  

Ανοιχτά θα είναι και φέτος κάθε απόγευμα, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, τα προαύλια σχολείων της Γλυφάδας. Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, συνολικά έξι σχολεία της πόλης θα ανοίγουν κάθε απόγευμα στις 6 και θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι και τις 10 το βράδυ, με γνώμονα την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών όλο το καλοκαίρι.

 

Όπως τόνισαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσα Αργυροπούλου, «αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες των γονιών και φυσικά των ίδιων των παιδιών, που θα παραμείνουν τον Αύγουστο στη Γλυφάδα, να μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε ένα περιβάλλον με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Για το λόγο αυτό αξιοποιούμε τον προαύλιο χώρο των σχολείων μας, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να περνούν τα απογεύματά τους, χωρίς να έχουν έγνοια οι γονείς».

 

 

 

Ειδικότερα, τα σχολεία που θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές, από τις 6 μ.μ. ως τις 10 μ.μ., είναι τα εξής:

 

1ο Δημοτικό: Γιαννιτσοπούλου 12

 

6ο Δημοτικό: Μικράς Ασίας 93 και Αττικής

  

8ο Δημοτικό: Αγίου Νεκταρίου και Γεωργίου Γεννηματά

 

3ο Γ/Λ: Λεωφ. Κύπρου 200

 

5ο Γ/Λ : Πέλλης 70 και Γεννηματά

 

6ο Γ/Λ : Eπαμεινώνδα και Αγ. Τριάδας 12

 

Σε κάποιες σχολικές μονάδες ορισμένες ημέρες θα πραγματοποιούνται εργασίες, οπότε εκείνα τα απογεύματα θα είναι κλειστές.

copyrights © 2018 Evolution Projects