Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας για το σχολικό έτος 2018-2019

Γλυφάδα, 8 Αυγούστου 2018 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας για το σχολικό έτος 2018-2019


Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει τις τελικές λίστες των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτημάτων.

Ένσταση ως προς τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλουν όσοι γονείς επιθυμούν μέχρι και την Παρασκευή, 31 Αυγούστου, στο ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 3-14 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, όσες θέσεις μείνουν κενές θα καλυφθούν με τους επιλαχόντες.

Ως προς τους βρεφικούς σταθμούς, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για νέα πρόσκληση εγγραφών, με τη λειτουργία νέου δημοτικού βρεφικού σταθμού εντός του φθινοπώρου.

Το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «ανοιχτή ημέρα» σε όλους τους παιδικούς σταθμούς. Κάθε οικογένεια μπορεί να γνωρίσει από κοντά τόσο το χώρο όπου θα βρίσκεται καθημερινά το παιδί το νέο σχολικό έτος, όσο και το προσωπικό του παιδικού σταθμού.

Την 1η Σεπτεμβρίου, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα και υποδέχονται τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους. Μία ημέρα γνωριμίας («Open Day») στους χώρους που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά! Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους των παιδικών σταθμών, να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους και να γνωρίσουν τους παιδαγωγούς.

 

copyrights © 2018 Evolution Projects