Ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση στην πλατεία του Αγίου Παύλου

Μια γειτονιά στη Γλυφάδα, στην πλατεία του Αγίου Παύλου, άλλαξε όψη και παραδίδεται στους κατοίκους αυτή την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 12:30 μ.μ. με την τελετή του αγιασμού και με μια γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά.

Ο Δήμος Γλυφάδας προχώρησε στη ριζική ανακαίνιση ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στην Άνω Γλυφάδα (Αγίου Παύλου – Μυστρά – Κυνουρίας - Αρκαδίας) και δημιούργησε ένα σύγχρονο παιδότοπο, με ασφαλή και πρωτότυπα παιχνίδια. Παράλληλα, μεγάλωσε και κατασκεύασε εκ νέου τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αναμόρφωσε τους γύρω χώρους, τοποθέτησε καθιστικά, έβαλε καινούργια υπαίθρια όργανα γυμναστικής και νέα φώτα LED τελευταίας γενιάς και έκανε πλήθος ακόμα παρεμβάσεων.

«Με πολλή δουλειά και μπόλικο μεράκι, σχεδιάσαμε από την αρχή όλη την πλατεία και προχωρήσαμε σε ολική ανακατασκευή όπως πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Παραδίδουμε έτσι έναν ακόμα πρότυπο δημόσιο χώρο, για όλες τις ηλικίες, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα επί χρόνια υποβαθμισμένο σημείο της Γλυφάδας».

copyrights © 2018 Evolution Projects