Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το Μάρτιο του 1960. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διαμένει και δραστηριοποιείται στη Γλυφάδα τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Ποτηράκη και πατέρας ενός παιδιού. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010 όπου και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Υπηρέτησε επί 3,5 συναπτά έτη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου καθώς επίσης και για ένα έτος του Αντιδημάρχου.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ A. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Βελημάχι Αρκαδίας και κατοικεί στη Γλυφάδα από τα παιδικά του χρόνια. Είναι δημοσιογράφος - εκδότης και σύμβουλος εκδόσεων εφημερίδων και περιοδικών.
Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1990 με το συνδυασμό «Νέα Γλυφάδα» και στη συνέχεια με την «Άμεση Παρέμβαση»  την «Ένωση Πολιτών Γλυφάδας» και με την παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Οικονομικών, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου και μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Τώρα είναι Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Χρυσούλα Βαρβαρέσου», Αντιπρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βούλας. 
Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος «Η ΓΛΥΦΑΔΑ», της Ένωσης Μελέτης Κοινωνικών, Πολιτιστικών και Πολιτικών Προβλημάτων Γλυφάδας «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ». Επίσης μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιστημόνων, του Συλλόγου Φίλων της Αρχιεπισκοπής και Ανθρωπιστικών Οργανώσεων και Αρκαδικών Συλλόγων και της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας.


ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Μαγούλα Λαρίσης, απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά του. Εισήλθε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου σταδιοδρόμησε υπηρετώντας επί τριάντα έτη στο Α.Τ. Τερψιθέας (νυν Β΄ Α.Τ. Γλυφάδας), απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Είναι Ταμίας και Επίτροπος στην ενορία Αγίου Παύλου & Αγίου Δημητρίου, καθώς επίσης και Γραμματέας στην Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Τερψιθέας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ)


Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Γλυφάδα. Τα πρώτα της γράμματα τα έμαθε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας και τελείωσε το 3ο Λύκειο Γλυφάδας.

Είναι Οικονομολόγος και μιλά δύο γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά. Διεύρυνε το γνωστικό αντικείμενο των σπουδών της με σεμινάρια και μετεκπαίδευση σε θέματα όπως:  Μισθοδοσία Προσωπικού, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών για τη Διαδικασία Διοίκησης της Απόδοσης και Ανάπτυξης Εργαζομένων, Human Resources Management, Τεχνική της Μισθοδοσίας.
Απασχολείται στον Ιδιωτικό τομέα από το 1997 σε θέσεις ευθύνης και σήμερα εργάζεται στην ΤΡΑΜ ΑΕ ως Τομεάρχης Μισθοδοσίας.

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

Δημοσιογράφος-φιλόλογος, 31 χρονών, αποφοίτησε από το 1ο Δημόσιο Λύκειο Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ιστορία. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει εκπονήσει και δημοσιεύσει τέσσερις ακαδημαϊκές εργασίες. Στα φοιτητικά του χρόνια εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και μέλος Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος, ενώ είναι τακτικό μέλος της Αρκαδικής Ακαδημίας. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες του ημερησίου τύπου, ενώ, παράλληλα, ως φιλόλογος, ασχολήθηκε με παραδόσεις ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μαθητές Λυκείου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

 

ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γλυφαδιώτης τρίτης γενιάς, γεννήθηκε στην πόλη το 1980. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΝΟ Γλυφάδας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το 1998 αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Γλυφάδας και ακολούθως φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Την ίδια χρονιά, σε ηλικία 18 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στους ερυθρόλευκους παρέμεινε ως το 2002, έχοντας κατακτήσει με το σύλλογο ένα Κύπελλο Ελλάδος (2002). Τη διετία 2005-07 αγωνίστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Αβελίνο (2005-06, 2007) και της Ρετζιάνα (2006-07). Από το 2008 ως το 2011 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό Ν.Φ., την Ολυμπιάδα Πατρών και το Ρέθυμνο. Παράλληλα με το μπάσκετ αναπτύσσει και επιχειρηματικές δραστηριότητες με αντικείμενο τη γυναικεία ένδυση. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πάλλα, με την οποία έχουν δύο παιδιά. 

 

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μάνη και από το 1981 κατοικεί στη Γλυφάδα. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναγορεύθηκε διδάκτορας της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής επί σειρά ετών στην Ιατρική Σχολή στον τομέα της Φαρμακολογίας. Ασκεί το επάγγελμα του φαρμακοποιού στην περιοχή της Τερψιθέας. Είναι μέλος του Προεδρείου της UNESCO Νότιας Αθήνας, Πρόεδρος του Συλλόγου «Δικαίωμα Ζωής» Γλυφάδας, Πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντικής Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας και ιδρυτικό μέλος της πρώτης ελληνικής σχολής σκύλων οδηγών τυφλών. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.

 

ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1963 όπου έζησε μέχρι τα δεκαοχτώ του χρόνια. Από το 1990 ζει στη Γλυφάδα. Το 1984 αποφοίτησε από τη Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Το 1999 αποφοίτησε από το Μαράσλειο Διδασκαλείο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) με εξειδίκευση στις επιστήμες της Ειδικής Εκπαίδευσης. Το 2004 έλαβε το Πτυχίο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2005 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (διατριβή: "Διερεύνηση της Αυτοεκτίμησης Παιδιών ΣΤ΄ Δημοτικού σε οικογένειες Μεταναστών Ποντιακής καταγωγής από την πρώην Σοβιετική Ένωση") Από το 1986 διορίστηκε και εργάζεται μόνιμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από το 2000 έχει μετατεθεί στη Ειδική Εκπαίδευση και από το 2007 είναι Δ/ντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση και έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων στις Πρωτοβάθμιες Εκπαιδευτικές Οργανώσεις σε Κόρινθο, Άλιμο και Γλυφάδα.

 

ΚΑΥΚΑ ΑΝΝΑ

Είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, τα τελευταία τρία χρόνια, με δράσεις σημαντικές τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και προς τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Ταυτόχρονα είναι αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών καθώς και της Επιτροπής Λιανικής της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Με σπουδές στη Λογιστική και στο Μάρκετινγκ, εργάζεται από 20 ετών, στον Βιοτεχνικό τομέα, στο Χονδρεμπόριο και εδώ και 7 χρόνια στη Λιανική Πώληση ως ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος. Τόσο μέσω του Εμπορικού Συλλόγου όσο και της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας, στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ, διοργάνωσε πολλές κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία και με άλλους φορείς της πόλης μας. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Αλεξίας, 17 ετών και του Βασίλη 13.

 

ΚΙΣΚΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1983 και ζει στη Γλυφάδα. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Από το 2011 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας καθώς και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Την ίδια χρονιά δημιούργησε και διατηρεί έως σήμερα εταιρεία ως σύμβουλος μηχανικός. Διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου του ΕΜΠ, Τομεάρχης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΕΜΠ και μέλος της γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αθήνας.

 

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Γλυφάδα το 1963 όπου κατοικεί μέχρι σήμερα, με καταγωγή από την Κρήτη και την Σαντορίνη. Ο πατέρας του ήταν ιερέας (ιερουργούσε στον Αγ. Τρύφωνα Τερψιθέας). Τελείωσε το 3ο Λύκειο Γλυφάδας. Αποφοίτησε από την Α.Ε.Σ.Α. Αθηνών. Σπούδασε Κοινωνική Θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (έρευνα στον τομέα της Βιοηθικής). Κάτοχος διδακτορικού τίτλου (Ph. D) του Πανεπιστημίου Αθηνών (διατριβή στην "Ηθική διάσταση της παρηγορητικής φροντίδας"). Στο παρελθόν διατηρούσε στην Τερψιθέα ατομική επιχείρηση με την επωνυμία "Μέλισσα" (βιβλιοπωλείο ξένων γλωσσών), κατόπιν εργάστηκε στην Κτηματική Τράπεζα. Σήμερα εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα ως Προϊστάμενος,και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της "Ελληνικής Εταιρείας Ηθικής", μέλος του σωματείου "ΒΗΘΕΣΔΑ Μέριμνα για τον ανάπηρο" και μέλος του σωματείου "Σκλήρυνσης κατά πλάκας". Έχει εκδόσει βιβλίο με τίτλο: "Ευθανασία και Βιοηθική. Η Ευθανασία ως Ηθικό ζήτημα".

ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στα Ασφαλιστικά Μαθηματικά, τα Χρηματοοικονομικά και τη Στατιστική.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αντιδήμαρχος Διοικητικού - Αναπληρωτής Δημάρχου Γλυφάδας (16/1/2009 - 2010)  - -Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας (2006 - 2010, 2013-σήμερα) --Τακτικό μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας (2007 - 2008) - -Αντιπρόεδρος ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) (2007 - 2009) - Μέλος Δ.Σ. ΣΠΑΥ (2007 - 2011)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2011 – σήμερα) - Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2001 - σήμερα) - -Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων (2003 - 2006) - -Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (2001 - 2007) - -Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ασφαλιστών & Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ως Εκπρόσωπος της ΠΟΑΠ και της ΕΕΑΕ (2004 - 2008) - -Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΕΑΑΠΑΕ (2008 - 2009) - -Εκπρόσωπος της Ελλάδος στο B.I.P.A.R. (Πανευρωπα'ι'κή Συνομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων και Brokers) (Ελσίνσκι 2002, Λισσαβόνα 2003, Βρυξέλλες 2005, Βρυξέλλες 2006, Βουδαπέστη 2009) - Μέλος της Επιτροπής Διαμεσολαβούντων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2002 - σήμερα) - Μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινωτκών και άλλων Πόρων του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας (2004 - 2009) - -Μέλος της Επιτροπής Προμηθειών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ως εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών) (2002 - 2007) - -Πρόεδρος της Επιτροπής Μητρώου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2006 - 2009) - -Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. Κεντρικής Δ.Α.Κ. - Μ-Μ.Ε. (2007 - σήμερα)

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-Μέλος Διαρκούς Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (2008 - 2009) - Εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (2005 - 2007) - Μέλος του Δ.Σ. του Ερευνητικού Κέντρου Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (2005 - 2007)
-Μέλος της Επιτροπής Καταστατικού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (1996 - 2007) - -Μέλος Διοργανωτικής Επιτροπής της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2004 - -Μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ετησίου Συνεδρίου Μαθηματικών 2005 (Λαμία) και 2006 (Πάτρα) - -Γενικός Γραμματέας ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (1999 - 2003)- -Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" (1996 - 1999) - -Μέλος ΕΝ.Ε.ΚΑ (Ένωση Ενεργών Καταναλωτών)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών (1991 - 1993) -Γενικός Γραμματέας της ΕΚΟ Φυσικών - Χημικών - Μαθηματικών - Βιολόγων - Γεωλόγων (2001 - 2004) - -Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΟ ΦΧΜΒΓ (2001 - 2010)- -Γενικός Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Γλυφάδας (2003 - 2004) - Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης Γλυφάδας (1998 - 2007) - -Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Β2 Νομαρχιακής Αθηνών (2004 - 2007) - Μέλος της Νομαρχιακής Οικονομικής Επιτροπής (ΝΟΕ) της Β2 ΝΟΔΕ (2004 - 2007) - -Μέλος Β2 ΝΟΔΕ (2010 - 2013)- -Εκλεγμένος θεματικός αντιπρόσωπος  Μικρομεσαίων και Ελευθέρων Επαγγελματιών Β1 ΝΟΔΕ- -Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο. Ελευθέρων Επαγγελματιών ( Αρμόδιος στα θέματα Αυτοδιοίκησης) (2007 - 2010) - -Γενικός Γραμματέας ΕΚΟ Επαγγελματιών (2010 - σήμερα)- -Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. Δ.Α.Κ. Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων Αθήνας (2007 - σήμερα)

 

ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ ΜΑΡΙΑ

Φοίτησε στην σχολή Συντήρησης έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών ευρημάτων στα ΤΕΙ Αθηνών. Ξεκίνησε όμως την καριέρα της στην τηλεόραση από το Star Channel, όταν ο Νίκος Μαστοράκης την έβαλε να κάνει ένα top 20 τραγουδιών. Τον Απρίλη του 1994, ξεκίνησε να παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι που έμελλε να σημαδέψει την ζωή του Έλληνα τηλεθεατή, το Ρουκ Ζουκ. Για μερικά χρόνια μένει εκτός από όλα για να μεγαλώσει την κόρη της. Επανέρχεται ξανά μετά από αρκετά χρόνια με διάφορες επιχειρηματικές κινήσεις. Ζει στην Γλυφάδα και είναι η πόλη που μεγαλώνει μαζί με την κόρη της.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Γλυφάδα το 1973. Η καταγωγή του είναι από τα Καλάβρυτα (Κλειτορία). Τελείωσε το 8ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας και το 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Γλυφάδας. Σπούδασε Οδοντιατρική Στοματολογία στο Πανεπιστήμιο Cluj Napoca Ρουμανίας. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στο τμήμα Κινητής Προσθετικής. Μετεκπαιδεύτηκε στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία στην Γερμανία και Αυστρία. Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου στην πόλη μας από το 2001 όπου και διατηρεί το ιατρείο του. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Cluj Napoca Ρουμανίας.

 

ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1966.Κατέβηκε στην Αθήνα όπου συμμετείχε στα καλλιστεία και πήρε τον τίτλο της miss Ελλάς. Αμέσως μετά πήγε στο Λονδίνο στο διαγωνισμό miss κόσμος και πήρε τον τίτλο miss φωτογένεια.
Μετά από αυτή τη διάκριση ξεκινά και κάνει διαφημιστικό στην Ελληνική τηλεόραση όπου εκεί την ανακαλύπτουν σκηνοθέτες του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου (Περάκης, Τσεμπερόπουλος, Πανουσόπουλος) 
Παίζει σε σημαντικές ταινίες και αρχίζει και την τηλεοπτική της καριέρα.
Πρωταγωνιστεί στην ‘Αγάπη της γάτας’ του MEGA –‘Τζιβαέρι’-Χειμωνιάτικη λιακάδα’-‘Το σημάδι του έρωτα’-‘Εν ιορδάνη’ που αφήνουν εποχή τη δεκαετία του ’90.
Στο θέατρο δημιουργεί το θέατρο Αυλωνίτης στο Μικρό Παλλάς και κάνει την παράσταση ‘Αίμα αγάπης’ με τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη, σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου. Συνεχίζει σε συνεργασία με τη Λουκία Ρικάκη στα ‘ Όργια του Παζολίνι’. Στο θέατρο Βρετάνια ανεβάζει τη ‘Σαραντάρα και ο πρωτάρης’ και είναι η πρώτη που ανεβάζει το bar theater (δηλ. θεατρικές παραστάσεις σε ιδιαίτερους χώρους, pomodoro-100 χρόνια έρωτα κ. α)
Η τελευταία της παράσταση είναι ‘Σινιόρα Μαλένα’ από τη γνωστή ταινία της Μπελούτσι, στο θέατρο Χατζηχρήστου.
Κάνει ταινία και παίρνει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Αιγύπτου με την ταίνια ‘Ορφέας τον Αύγουστο’
Έχει την τιμητική διάκριση του Oscar ξενόγλωσσης ταινίας στο Hollywood με την Ιταλική παραγωγή ‘Mediterraneo’ to 1994.
Συμμετείχε σε δύο διαφημιστικά που βραβεύτηκαν παγκοσμίως, το ένα είναι το pasta dacekko με τους αδελφούς Tavianni.
Η ενασχολησή της με την πολιτική ξεκινά όταν δέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου να αναλάβει το πολιτιστικό κομμάτι του Δήμου Γλυφάδας.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στον Άσσο Πρέβεζας και κατοικεί μόνιμα στη Γλυφάδα, από το έτος 1980. Είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας έξι παιδιών, του ιερέα πατέρα Ευθυμίου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες, καθώς και στατιστική, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο φορολογικό δίκαιο. Υπηρέτησε έξι χρόνια στην Αστυνομία Πόλεων. Από το 1976 στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών σε διάφορες υπηρεσίες και στη συνέχεια ως διευθυντής στην ΙΕ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών. Διδάσκει Φορολογιστική στο Τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και παρέχει υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου σε διάφορους φορείς. Είναι έγγαμος με τη Δήμητρα Γωγούλου-Νικολάου, που γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας και έχουν τρία παιδιά.

 

ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κατάγεται από τον Αιμιλιανό Γρεβενών και κατοικεί στην Τερψιθέα 35 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Αιγιώτισσα Άννα Νιτσιοπούλου, εφοριακό υπάλληλο και έχουν δύο κόρες, την Ελευθερία και την Ελένη. Στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών. Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδία Εφοριακών Υπαλλήλων. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οίκο Ναύτη. Για πολλά χρόνια μέλος του Δ. Σ. του Α. Ο. Τερψιθέας και Πρόεδρος του τμήματος Μπάσκετ.

 

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Γεννήθηκε (το 1962) και μεγάλωσε στη Γλυφάδα όπου και τελείωσε το 1ο Λύκειο Γλυφάδας (1979). Υπήρξε αθλητής του Α.Ν.Ο.Γ συμμετέχοντας στις παιδικές και εφηβικές ομάδες υδατοσφαίρισης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό (Ν.Ν.Α και υποβρύχιο Τρίτων). Φοίτησε στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου La Sapienza στη Ρώμη και στη συνέχεια έκανε τις ειδικότητες της Παθολογίας και Καρδιολογίας (1990 -2001) σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Γερμανίας. Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται ως αναπληρωτής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ παράλληλα διατηρεί και ιατρείο στη Γλυφάδα και Περιστέρι. Εθελοντική δραστηριότητα στους Ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς του 2004 και στα Special Olympics 2010, στις πυρκαγιές του νομού Ηλείας το 2007. Μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Παντρεμένος με τη Μαρία Τζούμα και έχουν τέσσερα παιδιά.

 

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Είναι απόφοιτη λυκείου, και σχολής γραμματέων και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση. Από πολύ νωρίς άρχισε να ασχολείται με τα κοινά. Επί σειρά ετών ήταν δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας "Το Άργενον". Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

 

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Παπάζογλου γεννήθηκε στα Κάτω Πετράλωνα και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1974. Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου του Βερολίνου στις εφαρμογές Lazer σε ανθρώπινους ιστούς. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. Μέτοχος του ομίλου εταιρειών Α.Γ.Ν. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, (SUPERFOODS Α.Ε.-ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. -ΠΑΦΑΡΜ Αφοί Παπάζογλου Α.Ε. -ΙΝΤΕΡΟΠΤΙΚ Α.Ε. -ΝΟΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.- Α.Γ.Ν. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε)ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 εργαζομένους.

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας. Τακτικό Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής & τέως Πρόεδρος Δ/θμιας Σχολ. Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας. Τέως Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας 2013-2016. Μέλος του συμβουλίου του Ελληνοαφρικανικού Επιμελητηρίου. Ενεργό μέλος του Ελληνοαμερικανικού, του Γερμανικού & του Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς κι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Ευαισθητοποιημένος κι έτοιμος πάντα να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, καταγράφει στο ενεργητικό του παρεμβάσεις που έλυσαν προβλήματα, διευκόλυναν την καθημερινότητα της μαθητικής κοινότητας της πόλης και βοήθησαν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Δείγματα της προσφοράς του: Χρηματοδότηση της αγιογράφησης του τρούλου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Σοφίας Βέμπο το1985 - Εξολοκλήρου χρηματοδότηση της δεντροφύτευσης και του φωτισμού στην οδό Παλμύρας το 1989 - Με ενέργειες του τοποθετήθηκε φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα και Κύπρου το 2010 - Την τετραετία 2007-2010, ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, χρηματοδότησε την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου με τις ακόλουθες προσφορές: Εφτά Video Projector, τρεις τηλεοράσεις, ψυγείο, τρία air conditions, σαλόνια υποδοχής στα γραφεία των καθηγητών, γραφεία, φοριαμούς, πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σχολικούς πίνακες και δυο τηλεοράσεις για τα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, πλήρες φαρμακείο το οποίο εφοδιάζεται ανελλιπώς με φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες των παιδιών, Συστήματα απολύμανσης και βάσεις τουαλετών μαζί με τα απαραίτητα υγρά σαπούνια χεριών για μαθητές και καθηγητές, ενώ παρέχει ανελλιπώς τα αντισηπτικά που απαιτούνται για την απολύμανση των χεριών των παιδιών - Ενίσχυσε κατ' επανάληψη τους οικονομικά αδύναμους μαθητές, προκειμένου να συμμετάσχουν στις σχολικές εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού. Χρηματοδότησε επί τρεις μήνες ιδιωτικό σχολικό λεωφορείο για τη μετακίνηση των μαθητών του 8ου Γυμνασίου από την Άνω Γλυφάδα στο σχολείο τους. Πρόσφερε το απαιτούμενο αθλητικό υλικό για τα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ. Επιπροσθέτως έχει προσφέρει στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Γλυφάδας: Hλεκτρονικό υπολογιστή, Video Projector, μετακινούμενα φαρμακεία πλήρως εξοπλισμένα με ιατροφαρμακευτικό υλικό κι ένα κλιματιστικό για το γραφείο καθηγητών. - Στο 6ο ΓΕΛ προσέφερε αθλητικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος των αρρένων. Επανειλημμένως την τελευταία διετία έχει καλύψει το κόστος των αθλητικών παπουτσιών για τους έξι πρωταθλητές του αθλητικού οργανισμού Γλυφάδας.

Προσφέρει ανελλιπώς στο κτίριο του δημαρχείου βάσεις, απολυμαντικά, καθώς επίσης αντισηπτικά ατομικής χρήσης στο προσωπικό του δήμου που συναλλάσσεται καθημερινά με το κοινό. Χρηματοδοτεί κάθε χρόνο την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για να εξετάζονται στην πόλη μας οι γυναίκες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Ιατρείο σε συνεργασία με το σύλλογο Μαζί για τη ζωή. Χρηματοδοτεί εκδηλώσεις των συλλόγων Εμείς, Άργενον, Ρωμανία, Μαζί για τη ζωή. Χρηματοδοτεί το τμήμα ποδοσφαίρου και την ομάδα γυναικείου μπάσκετ Α2 του  Α.Ο. Τερψιθέας.

 

ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και αποφοίτησε από το Λύκειο Αργυρούπολης. Κατάγεται από την Κρήτη. Ζει με την οικογένειά της στη Γλυφάδα από το 1984. Είναι μητέρα του Μάριου και της Κωνσταντίνας. Παντρεμένη με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Δημήτριο Χατσίκα. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε (ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ως υπεύθυνη κοινωνικής μέριμνας και παροχών των εργαζομένων. Είναι εκπρόσωπος της Α.Μ.Ε.Λ στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, μέλος του Σωματείου εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ). Πρώην μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Γλυφάδας. Υπήρξε αθλήτρια στίβου στα 100 μέτρα του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, με πανελλήνιες νίκες το 1983 και δεύτερη θέση στους βαλκανικούς στίβου το 1984. Παράλληλα με το αθλητισμό ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1983 με διεθνή καριέρα στην βιομηχανία της μόδας και κερδίζοντας δυο πανελληνίους τίτλους ομορφιάς. Μέλος σε πανελλήνιο Σύλλογο για τον Καρκίνο Μαστού.

ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Πράσινο Γορτυνίας Αρκαδίας και ζει στη Γλυφάδα από το 1977. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Έχει  διατελέσει Δ/ντης στα Σχολεία 8ο, 11ο και 6ο . Πέρα των υπηρεσιακών του καθηκόντων ασχολήθηκε με τα κοινά: Πρόεδρος Επιτροπής Αγώνα απομάκρυνσης λατομείων καθώς και την προστασία του Υμηττού, Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Γλυφάδας (1997 -2002)  ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Διοικητικού (2002), επανεκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος (2006) και ανέλαβε Αντιδήμαρχος Διοικητικού και αναπληρωτής Δημάρχου, κατά τα έτη 2007, 2008, 2010. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Γλυφάδας (2009).

 

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στο Δυρράχιο Αρκαδίας. Εισήλθε στη Σχολή Χωροφυλακής της Ρόδου και σταδιοδρόμησε στην Ελληνική Αστυνομία μέχρι το 2008, οπότε αποστρατεύτηκε. Είμαι μέλος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας και του Α.Σ. «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Γλυφάδας. Είναι μέλος της Τ.Ο. Τερψιθέας. Εχει εκλεγεί σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη Θεοδωρόπουλου, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και της Δημοτικής Αστυνομίας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

 

ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

Είναι υποψ. Διδάκτωρ Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γεννήθηκε το 1984 στη Γλυφάδα, ενώ κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία και την Κεφαλλονιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίσης, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: (α) στη Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και (β) στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Καθηγητής Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής. Μαέστρος Χορωδίας Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, Χοράρχης-Αριστερός Πρωτοψάλτης της Βυζαντινής Χορωδίας του Ιερού Καθεδρικού και Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας. Αιρετό μέλος Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Γλυφάδας με την ιδιότητα του Ταμία. Μέλος Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Γλυφάδας, μέλος ΟΝΝΕΔ, τ. Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

copyrights © 2018 Evolution Projects