ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  

ΛΥΓΝΟΥ Αθηνά

Επικεφαλής Παράταξης – Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1957 και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1983. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αργύρη Λυγνό και μητέρα τριών παιδιών, Δ/νων Σύμβουλος της «ΛΥΓΝΟΣ ΑΒΕΚΕ» και συνιδιοκτήτρια της βιομηχανίας αλουμινίου «Μάγδα και Αθηνά Λυγνού& ΣΙΑ ΟΕ». Στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα ήταν στέλεχος της εταιρείας Δ. Ταρσούλης & ΣΙΑ ΟΕ.

Έχει 23χρονη παρουσία στα κοινά της πόλης.

Πρόεδρος πολλών Συλλόγων Γονέων, 7 χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, εκδότρια και διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΕΝΩΣΗ». Τιμήθηκε για την προσφορά της στην εκπαίδευση από το 2ο Γραφείο Δ/βάθμιας Εκπ/σης και πολλούς μαζικούς φορείς. 

Το 2004 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Γλυφάδας ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Το 2006, ως υποψήφια Δήμαρχος, συνέβαλε αποφασιστικά στο να λάβουν το 12% των ψήφων και να εκλέξουν 2 Δημοτικούς Συμβούλους. Χρημάτισε μέλος στα Δ.Σ. των ΚΑΠΗ και του Ωδείου με επιτυχημένη θητεία.

Το 2007 μαζί με τον Ι. Μπουτάρη είχαν την πρωτοβουλία δημιουργίας της ΠΑΝΑΚ. Έλαβε μέρος σε ημερίδες και συνελεύσεις της Κίνησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε συνέδρια της ΤΕΔΚΝΑ και της ΚΕΔΚΕ.

Το 2010 ηγήθηκε των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στη μάχη για αλλαγή πορείας στο Δήμο, ανεβάζοντας το ποσοστό τους στο 17% και τους Δημοτικούς Συμβούλους σε 3. Εκπροσωπεί με συνέπεια και αρχές τους συμπολίτες της που την εξέλεξαν και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Είναι Δημοτική Σύμβουλος από το 2007 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

 

ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Βασίλειος

Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στη Γλυφάδα το 1967. Είναι παντρεμένος και πολύτεκνος. Τελείωσε Γυμνάσιο – Λύκειο στην «Ιωνίδειο» Πρότυπο Σχολή Πειραιά από όπου αποφοίτησε με άριστα το 1985. Σπούδασε Ιατρική στο Παν/μιο Πατρών και αποφοίτησε με υποτροφία το 1994 ενώ έλαβε και τρίμηνη εκπαίδευση Χειρουργική στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Εργάστηκε και απέκτησε επαγγελματική εμπειρία ως Χειρουργός ειδικευόμενος ιατρός στα Νοσοκομεία Άργους – Ναυπλίου, Μεταξά και Ασκληπιείο Βούλας. Το 2003 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας «Μαιευτικής Γυναικολογίας» από το Τζάννειο Γ.ΠΕΣΥ Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του α). διακρίθηκε και ορίστηκε υπεύθυνος Μαιευτήρας – Γυναικολόγος για δύο συνεχή έτη στο Μαιευτικό – Γυναικολογικό τμήμα του Κέντρου υγείας Γαλατά Πόρου β). διατέλεσε μέλος του οικογενειακού προγραμματισμού Γ.ΠΕΣΥ Τζανείου Πειραιά.

Έχει αναπτύξει έντονη επιστημονική δραστηριότητα: ομιλίες, εκπαιδευτικά μαθήματα, διαλέξεις, βιβλιογραφικές ενημερώσεις, δημοσιεύσεις κ.α., Σήμερα κατέχει έμμισθη θέση Επιμελητή – Μαιευτήρα – Χειρουργού – Γυναικολόγου στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ και έχει ιατρείο στην Άνω Γλυφάδα.

 

site: www.anoixtoiorizontes.gr 

copyrights © 2018 Evolution Projects