«Μαντάμ Σουσού», «Καζαντζάκης» και Γιώργος Σαλαμπάσης στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Γλυφάδα, 7 Σεπτεμβρίου 2018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                      

 «Μαντάμ Σουσού», «Καζαντζάκης» και Γιώργος Σαλαμπάσης στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

 

 

Με τη «Μαντάμ Σουσού», την παράσταση που έσπασε ταμεία το χειμώνα στο θέατρο Παλλάς, τη βραβευμένη ταινία «Καζαντζάκης» και τη συναυλία του Γιώργου Σαλαμπάση συνεχίζεται το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

 

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

 

Σήμερα, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, θα προβληθεί η animation οικογενειακή κωμωδία «Γοριλομπελάδες», ενώ από αύριο Σάββατο οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στην 3ηΜαρίνα Γλυφάδας, όπου οι θεατές του Φεστιβάλ θα απολαύσουν την κοινωνική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου «Σοφία σε θυμάμαι». Η Σοφία Βέμπο παίρνει σάρκα και οστά στη σκηνή και, όντας στο απόγειο της καριέρας της, αναπολεί την πορεία της ταραχώδους ζωής της, μέσα από δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες.

 

Την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, έρχεται στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας η πολυαγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού». Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και Τάσος Χαλκιάς. Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με το σύζυγό της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια, φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;

 

Την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, θα προβληθεί ο «Καζαντζάκης», η σπουδαία ελληνική βιογραφική ταινία με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρή Αθερίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Ζέτα Δούκα, Αργύρη Ξάφη.

 

Ακολουθεί την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, μεγάλη συναυλία με τους Γιώργο Σαλαμπάση, Κωνσταντίνα, Γιώργο Ζαμπέτα, Μαρία Κοτσίρη & Θεανώ: «Ο 20ός αιώνας τραγουδάει». Οι γνωστοί ερμηνευτές του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού ταξιδεύουν το κοινό σε ένα μαγικό, μουσικό, ταξίδι, με πολλές παλιές και νέες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

copyrights © 2018 Evolution Projects