Ξεκινούν αύριο οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Γλυφάδα

Ξεκινούν αύριο, Παρασκευή, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας για τα Χριστούγεννα: Η πανηγυρική έναρξη του εορταστικού τετραημέρου θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων, στις 5 το απόγευμα, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Ακολουθεί στις 6:30 μεγάλη συναυλία, στο ίδιο σημείο, με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και αμέσως μετά χορευτικά στο δρόμο από τη Σχολή Χορού Γκαλένα (Galena's Dance Studios & Dance Academy).

Στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα θα λειτουργεί το Καρουζέλ, δωρεάν για όλα τα παιδιά, από σήμερα Πέμπτη 20.12 μέχρι και τη Δευτέρα 24.12, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο στο εμπορικό κέντρο και την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου μεταφέρονται στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Εκεί θα είναι το χιονισμένο χωριό του Άη Βασίλη με baby land, mini πίστα Survivor, face painting, χειροτεχνίες και το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Σχολή Φωνητικής Studio Vocalis. 

Στη 1 θα ξεκινήσουν τα χορευτικά στους δρόμους της Τερψιθέας από τη Σχολή Χορού Πάνος Μεταξόπουλος (Dance School Metaxopoulos Panos) με hip hop και break dance, ενώ στις 4 το απόγευμα θα γίνει μεγάλη συναυλία στον Άγιο Τρύφωνα με τους Kings και DJ set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο! Αμέσως μετά ακολουθεί μουσική από το συγκρότημα Apalaente (Spider Music).

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, το τρενάκι του Δήμου θα κυκλοφορεί στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και θα μεταφέρει δωρεάν τους επιβάτες του, ενώ οι Bloco Swingueira θα δίνουν το ρυθμό με τύμπανα και καπνογόνα. Άγιοι Βασίληδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι θα μοιράζουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα, ενώ οι άμαξες του Αη Βασίλη θα πηγαίνουν βόλτα μικρά και μεγάλα παιδιά! Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί «Ουράνιο Τόξο» και «Λιλόσπιτο» και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα δώσουν το παρών με δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

 

copyrights © 2018 Evolution Projects